Barcelona, en avís per contaminació atmosfèrica per partícules de pols.

Barcelona, en avís per contaminació atmosfèrica per partícules de pols.

Barcelona es troba en situació d’avis per partícules de pols d’orígens africà, causades pel temporal Glòria i els forts vents que s’han produït últimament.

El temporal Glòria ha ajudat al transport de pols africana i es pensa que la quantitat de partícules de pols és molt alta.

La Generalitat ha notificat als ajuntaments i a les activitats industrials i obres públiques i de generació elèctrica que activin els protocols de treball previstos en aquests casos per reduir les emissions de pols. 

A vista de tot això la generalitat ha informat als ajuntaments, indústries i obres públiques que s’activi el protocol previst en aquests casos per reduir la gran quantitat de pols.

La Direcció General de Qualitat Ambiental a causa de tot el temporal farà un seguiment dels nivells de pols africana i determinarà si cal activar un episodi de contaminació per partícules o en cas negatiu es desactivarà. Mentre duri l’episodi o els nivells alts de pols la Generalitat demana que la població faci grans trajectes o els trajectes diaris amb transports públics, bicicletes o passar pels carrers amb poc trànsit.

Fonts d’informació: https://cat.elpais.com/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *